Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 20, 2019, 03:39:28 PM
Home Help Search Login Register
News: For support on DIY DataRecovery.nl products visit www.disktuna.com

+  DIY DataRecovery.nl Support forum
|-+  Support
| |-+  DiskPatch (Moderators: Tom, Joep)
| | |-+  WD 640Gb went bad
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: WD 640Gb went bad  (Read 4969 times)
AlexCsendes
member

Posts: 1


« on: June 13, 2008, 08:40:37 AM »

Running DP several times, could not get anywhere. Thought bugger, I reinstall xp. Booting from cd xp starts reading all kernek etc., and when says starting windows setup, going into a spin 30-40 minutes. Runing DP Analyze Disk several times ( even as I'm writing this letter) found nothing. reading a 640 gb WD hard disk. no error, but I still can not install xp
I need HELP  Huh

Thanks

Alex
Logged
Joep
Developer and Support Tech
Administrator
member
*****
Posts: 1476



WWW
« Reply #1 on: June 13, 2008, 09:07:55 AM »

Hello,

Quote
Running DP several times, could not get anywhere.


First of all, why did you start running DiskPatch. What's wrong with the disk in the first place, descibe actual symptoms and (error) messages. I really have no clue what this is all about.

Also, try creating a DiskPatch support analysis logfile, and post that logfile here.

Logged

--
Kind regards,
Joep - My blog @: www.disktuna.com - Try my JPEG Repair Tool: https://youtu.be/Ox2F8QRuU5Q
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!